Samenwerken met cliënten!

FunktieMediair zet zich graag vrijwillig in voor de maatschappij. Zo gaan we binnenkort met het team een dag klussen en helpen bij één van onze zorgopdrachtgevers voor cliënten met een beperking. Het betreft het aanschaffen van plantjes en potten en het aankleden van tuintjes van cliënten en een dakterras. Ook gaan we samen een klein muurtje in een gezamenlijke ruimte verven.

 

 

 

 

 

Niet alleen doen we op deze manier iets terug voor de maatschappij, maar het is ook bijzonder leuk en zinvol om te doen. Tevens krijgen we zo een nog beter beeld van wat het werken met deze specifieke doelgroep van je vraagt en waar je mee te maken krijgt in de zorg. Dit kan ons helpen bij het aanscherpen en verbeteren van onze dienstverlening op het gebied van advies, development en assessment. Het mes snijdt dus aan twee kanten!