Resultaten als doel!

Het sturen op resultaten om te zorgen dat de doelstellingen van de organisatie en van het individu worden gerealiseerd is de kern van Performance Management. Maar hoe krijg je dat voor elkaar?

Performance Improvement

Iedere medewerker is uniek en heeft eigen talenten en doelen. Die willen we graag koppelen aan de doelstellingen van de organisatie. Juist als organisatie doelstellingen en persoonlijke doelstellingen gelijk opgaan wordt performance management een succes. We helpen u graag om dat te bereiken.
FunktieMediair levert naast begeleiding moderne software die dit proces ondersteunt. Software die helpt om doelen te stellen en die het mogelijk maakt om op een snelle, makkelijke en moderne manier feedback te geven en op te halen.

WorkApp

Een WorkApp die via smartphone, tablet of PC werkt en het proces van feedback geven en ontvangen op een simpele wijze ondersteunt. Verzamel in een oogwenk waardevolle real-time feedback. Krijg inzicht in de mate van tevredenheid van je omgeving, over geleverde prestaties en ontwikkelpunten. Feedback na elk project of specifieke werkzaamheden. Dat helpt om op koers te blijven en gas te geven op performance verbetering.

Managementinformatie

Alle gegevens zijn toegankelijk via een persoonlijk dashboard, waardoor medewerker, team en management de voortgang kunnen monitoren. Het dashboard geeft inzicht in individuele sterke en zwakke punten, geleverde prestaties, ontwikkeling van competenties en leerdoelen.

Waardevolle informatie

De informatie uit de performance management tools is hoogwaardige en waardevol. Het ondersteunt mensen en organisaties op een effectieve en efficiënte wijze in het ontwikkelen en realiseren van doelen.

Dialoog

Als alles in systemen en processen is opgenomen, is dat een goede aanleiding om de dialoog met elkaar aan te gaan. Want juist de dialoog met elkaar, het echte gesprek, kan niet worden vervangen. Daar wordt uiteindelijk het verschil gemaakt.

Meer weten?

Al ruim 25 jaar verzorgt FunktieMediair succesvolle assessment-, development-, interim-, advies-, W&S- en interventie-trajecten voor individuen, teams en organisaties in en rond de zorg.

Nieuwsgierig? Bel 020 – 504 20 20 of mail naar [email protected]