icon-e-assessment

E-Assessment

Om tijd en kosten te besparen kunnen wij voor bepaalde vragen E-assessments afnemen. Kandidaten maken dan specifieke tests en vragenlijsten online. Er wordt een automatisch rapport gegenereerd dat wij kort persoonlijk terugkoppelen aan de kandidaat. Indien gewenst kunnen we een E-assessment uitbreiden met een persoonlijk diepte interview.
Onze assessment tools zijn volledig geautomatiseerd en online beschikbaar. Bovendien zijn zij modulair van opbouw. Dit maakt het mogelijk een E-assessment of online testprogramma op maat samen te stellen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de pre-screening van grote aantallen kandidaten door de inzet van een online capaciteitentest en/of persoonlijkheidstest.

360 graden feedback scan

De 360 graden feedback scan is een online vragenlijst gericht op competenties van medewerkers. Zowel de medewerker zelf als mensen uit zijn/haar directe werkomgeving geven feedback over het functioneren. De resulterende rapportage biedt praktische ontwikkelsuggesties. Wij kunnen de 360 graden feedback inzetten voor E-assessments, maar ook als 1-meting na een assessment of in ontwikkeltrajecten.

Meer weten?

Al ruim 25 jaar verzorgt FunktieMediair succesvolle assessment-, development-, interim-, advies-, W&S- en interventie-trajecten voor individuen, teams en organisaties in en rond de zorg.

Nieuwsgierig? Bel 020 – 504 20 20 of mail naar [email protected]