Vliegende start voor nieuwe managers

Ontwikkelmodule voor de startend leidinggevende

Als startend leidinggevende begin je met veel plezier en enthousiasme in je nieuwe functie. Tegelijkertijd groeit de behoefte aan verbreding van je repertoire, reflectie op alledaagse situaties en het werken aan je ontwikkelpunten. Hoe ga je om met organisatie-, afdelings- en teamdoelen? En hoe houd je ruimte voor je persoonlijke doelen?

Deze ontwikkelmodule is speciaal ontwikkeld voor nieuwe managers om hen in compacte periode persoonlijk te begeleiden naar effectief leiderschap. Je leert te variëren in leiderschapsstijlen en al je kwaliteiten te benutten. Je werkt met eigen casuïstiek waarbij inzicht, reflectie, kennis en gedrag binnen de context van het werk centraal staan.

  • Intakegesprek;
  • Training ‘Gespreksvaardigheden’;
  • Insights Discovery Scan;
  • Afrondend driegesprek met coach, deelnemer en diens leidinggevende;
  • Vier individuele coachingsgesprekken;
  • Training ‘Variëren in Leiderschapsstijlen’;
  • Borgingsgesprek na twee maanden.

In de module komen onderwerpen aan bod die voor managers een steeds belangrijker rol spelen. Zo is er onder meer extra aandacht voor resultaatgericht sturen, leidinggeven op afstand, bedrijfsvoering en ondernemerschap.

Resultaat

Het resultaat uit zich in persoonlijke groei, het vergroten van kennis en het verbeteren van vaardigheden en gedrag. Met als doel zo snel mogelijk effectief te zijn in je nieuwe rol als manager.

Meer weten?

Al ruim 25 jaar verzorgt FunktieMediair succesvolle assessment-, development-, interim-, advies-, W&S- en interventie-trajecten voor individuen, teams en organisaties in en rond de zorg.

Nieuwsgierig? Bel 020 – 504 20 20 of mail naar [email protected]