development-organisatie-ontwikkeling

DNA assessment

Professioneel succesvol vanuit jouw biologische kracht.
Voor het DNA assessment werkt FunktieMediair samen met BrainCompass. Dit is een innovatief assessment-platform dat de ontwikkeling van professionals vanuit een biologisch mensbeeld ‘empowered’.

Een neurowetenschappelijk gevalideerde ontwikkel-assessment en unieke DNA analyse vormen de basis van het BrainCompass. Met dit persoonlijke en biologische profiel geven wij jou de kennis en het inzicht hoe jouw natuurlijke talenten verder te ontwikkelen of juist in te zetten.

DNA de oorsprong van ons gedrag.
https://braincompass.com/img/oorsprong.png

We denken vaak dat we goed doordacht onze keuzes maken en ons rationeel gedragen. Dit blijkt echter vaker niet, dan wel het geval te zijn. Aan het merendeel van ons gedrag en de keuzes die we maken, liggen onbewuste processen ten grondslag. Sinds de Oude Grieken is men op zoek naar de oorsprong van deze processen. Lang kwamen we niet verder dan ons onbewuste te benaderen als een ‘black-box’. Recent wetenschappelijk onderzoek heeft hier echter verandering in gebracht.

Biologische identiteit.
https://braincompass.com/img/biologische-identiteit.png

Met de opkomst van neurowetenschappen en inzichten vanuit de genetica en endocrinologie, is onze kennis over het onbewuste spectaculair toegenomen. Het blijkt dat de manier waarop wij ons gedragen grotendeels afhankelijk is van de manier waarop verschillende biologische systemen in onze hersenen zich hebben ontwikkeld. Dit noemen we onze biologische identiteit.

Ontwikkel de juiste mindset.

https://braincompass.com/img/mindset.png

Je biologische identiteit kun je zien als een persoonlijke filter die over jouw belevingswereld heen ligt. Het beïnvloedt bijvoorbeeld hoe je naar mensen kijkt en hoe je situaties beoordeelt. Zo genieten sommige mensen veel van sociaal contact, waardoor ze altijd voor iedereen klaarstaan en anderen willen behagen. Andere mensen zijn altijd enthousiast om nieuwe uitdagingen op te pakken, maar zijn daardoor ook weer snel afgeleid en hebben moeite om projecten af te maken. Wij helpen jou de juiste mindset te ontwikkelen, zodat je hier succesvol gebruik van kan maken.

Meer weten?

Al ruim 25 jaar verzorgt FunktieMediair succesvolle assessment-, development-, interim-, advies-, W&S- en interventie-trajecten voor individuen, teams en organisaties in en rond de zorg.

Nieuwsgierig? Bel 020 – 504 20 20 of mail naar [email protected]