development-organisatie-ontwikkeling

Interim

De interim manager van FunktieMediair staat voor u klaar!

Soms heeft u specifieke interim capaciteit nodig, als antwoord op een acute situaties. Het doorvoeren van een ingrijpende verandering, leiding- en richting- geven in een bijzondere situatie, het managen van een fusie of reorganisatie, projectmanagement, stroomlijning van processen, inbreng van specifieke inhoudelijke HRM kennis, enz. De interim managers van Funktiemediair voor u klaar!

FunktieMediair is gespecialiseerd in:

  • Algemeen management
  • Change management
  • Human Resource Management

FunktieMediair beschikt over een groot netwerk van zelfstandige senior interim-managers. Daarnaast werken wij samen met gespecialiseerde interim-managementbureaus. Hierdoor kunnen wij u snel en hoogwaardig helpen met senior interim-management. Wij gaan direct voor u aan de slag wanneer u contact met ons opneemt. Wij weten uit ervaring dat snelheid en adequaat handelen cruciale voorwaarden voor succes zijn. Binnen drie tot vijf dagen, of soms sneller, stellen wij geschikte kandidaten voor. Wij staan voor u klaar!

Een interim manager komt nooit alleen!

Voor FunktieMediair is interim management meer dan het plaatsen van een succesvolle kandidaat. Wij doen er alles aan om de opdracht voor u tot een succes te maken. Naast schaduwmanagement kunnen andere experts van FunktieMediair, indien nodig en gewenst, betrokken worden. Natuurlijk verzorgen wij de juridische en financiële aspecten van de opdracht tot in de puntjes. We zijn pas tevreden als uw organisatie na de uitvoering van de opdracht, zonder de FunktieMediair interim manager, succesvol door gaat. Wij zijn opdrachtverantwoordelijk en aanspreekbaar, het gaat immers om uw succes. Een resultaat gerichte Interim manager van FunktieMediair komt dus nooit alleen!

Contact

Voor meer informatie bel ons op onderstaande nummers:

Amsterdam       020 – 504 20 20

Rotterdam         010 – 206 62 22

Utrecht               030 – 219 98 30

Den Bosch          073 – 692 39 39

of stuur een mail naar [email protected]

Inschrijven als Interim Manager

Bent u geïnteresseerd om u in te schrijven als interim Manager bij FunktieMediair? Wij zijn geïnteresseerd in zelfstandige senior interim managers met meer dan 10 jaar werkervaring op de terreinen Algemeen Management, Change management en HRM.

Stuur uw CV en motivatie naar [email protected]