Professioneel groeien

Ontdek waar jouw biologische identiteit vandaan komt.

Wij willen je helpen om jouw biologische identiteit succesvol in te zetten en verder te ontwikkelen. Daarvoor is het belangrijk om te begrijpen hoe jouw biologische identiteit zich tot nu toe heeft gevormd. Om te begrijpen waar bepaalde onderbuikgevoelens, intuïties, talenten en angsten vandaan komen, bieden we je inzicht in de ontwikkeling van jouw hersenen gedurende vier levensfasen. Je hiervan bewust zijn is de eerste stap naar professionele groei.

Biologische ontwikkeling gedurende 4 levensfasen.

https://braincompass.com/img/evolutie-1.png

1. Biologisch startpunt; DNA
Ons DNA is afkomstig van onze ouders en is de blauwdruk voor alle stofjes in onze hersenen. Het vormt het fundament van wie we zijn en daarmee de basis van onze biologische identiteit.

https://braincompass.com/img/evolutie-2.png

2. Biologische ontwikkeling; Hechtingsstijlen
In de eerste paar jaar van ons leven passen onze biologische systemen zich aan, aan de omgeving waarin we opgroeien. Onze ouders en opvoeding spelen hierbij een belangrijke rol.

https://braincompass.com/img/evolutie-3.png

3. Persoonlijke ontwikkeling; Persoonlijkheid & drijfveren
Vervolgens ontwikkelen we ons als persoon en individu. Aan de hand van onze sociale omgeving vormen we bepaalde karaktereigenschappen, voorkeuren en drijfveren.

https://braincompass.com/img/evolutie-4.png

4. Professionele ontwikkeling; Rol attitude
In onze professionele levensfase ontwikkelen we de manier waarop we in ons professionele leven staan. Werkervaringen zorgen voor onze rol attitude. Wat geeft je energie en wat kost je energie?

Ontwikkelen vanuit de juiste fase.
Inzicht in de manier waarop jouw biologische identiteit zich gedurende deze vier fasen heeft gevormd, helpt je beter te bepalen welke tools je het beste kunt inzetten om professioneel te groeien. Door inzicht te hebben in de ontwikkeling van jouw biologische identiteit, kun je je doelgerichter en efficiënter ontwikkelen in jouw professionele levensfase.

Kennis moet leiden tot actie.
Inzicht in jezelf helpt je alleen excelleren, als dat inzicht ook relevant is voor jouw professionele context. Kies daarom het BrainCompass dat aansluit bij jouw professionele rol; leadership, professional, sales, advisory en procurement . Zo krijg je toegang tot praktische kennis en inzichten en krijg je tips van succesvolle professionals in jouw professionele context.

Meer weten?

Al ruim 25 jaar verzorgt FunktieMediair succesvolle assessment-, development-, interim-, advies-, W&S- en interventie-trajecten voor individuen, teams en organisaties in en rond de zorg.

Nieuwsgierig? Bel 020 – 504 20 20 of mail naar [email protected]