We helpen u graag verder!
020 - 504 20 20[email protected]

Elk assessment is uniek en vraagt om maatwerk

FunktieMediair voert voor uiteenlopende klanten assessments uit in verschillende varianten. Variërend van uitgebreide full executive assessments tot online assessment.

Soms is FunktieMediair een onderdeel van een uitgebreide en getrapte selectieprocedure, waarbij een deel door de opdrachtgever wordt uitgevoerd en een deel door ons. Maar wij bieden ook maatwerk-ontwikkelassessments aan, om bestaand potentieel in kaart te brengen. In dat geval is het assessment de eerste echte interventie gericht op ontwikkeling.

De juiste oplossing

We worden niet gedreven door veel van hetzelfde te doen, maar door de juiste oplossing te bedenken en uit te voeren voor een klant. Daar hebben we mooie voorbeelden van. Graag horen we wat jouw uitdagingen zijn. Wij bedenken de best passende assessment-oplossing.

Klik hier voor meer algemene en achtergrond informatie over de assessments van FunktieMediair of ga naar de pagina Assessment Algemeen.

 

Meer informatie

Neem voor meer informatie contact met ons op:

[email protected]

Amsterdam       020 – 504 20 20

Rotterdam         010 – 206 62 22

Utrecht               030 – 219 98 30

Den Bosch          073 – 692 39 39

Al ruim 25 jaar verzorgt FunktieMediair succesvolle assessment-, development-, interim-, advies-, W&S- en interventie-trajecten voor individuen, teams en organisaties in en rond de zorg.

Send this to a friend