We helpen u graag verder!
020 - 504 20 20[email protected]

Leiderschap: de kern van de cultuur

Opzoek naar een organisatie voor een leiderschapsprogramma? FunktieMediair heeft uitgebreide ervaring met het inrichten en uitvoeren van programma’s op het terrein van leiderschapsontwikkeling. We leveren maatwerk, met een rechtstreekse koppeling tussen visie en missie, kernwaarden, strategische doelen, organisatie resultaten, leiderschap en persoonlijke ontwikkeling. Het leiderschapsprogramma is direct te merken in de praktijk. De cultuur van de organisatie wordt er door veranderd.

Over het algemeen starten we de ontwikkeling van deze programma’s door te analyseren waaraan behoeften is, zowel op organisatie- als individueel niveau. De individuele analyse doen we vaak op basis van een (Online) Assessment. Dit doet recht aan individuele verschillen en helpt om versnelling in de ontwikkeling te brengen.

Realisatie opdracht

Het ontwikkelen van leiderschap is een onderdeel van organisatie ontwikkeling. We integreren leren in de dagelijkse praktijk met een ‘realisatie-opdracht’. De uitvoering van de opdracht levert direct resultaat in de dagelijkse praktijk en de deelnemers leren door te doen.

Op een dergelijke wijze zorgen we ervoor dat gewenste gedragsveranderingen en resultaten direct in het programma terugkomen. Niet alleen om er over te praten en het ‘te oefenen’, maar als opdracht met een meetbaar doel.

Leiderschap in de praktijk

Het gaat om succesvol leiderschap in de dagelijkse praktijk. Het leiderschapsprogramma is daarmee geen afzonderlijk interventievorm, maar een integraal onderdeel van de dagelijkse werkzaamheden van de deelnemers.

De realisatie-opdracht is de rode draad van het leren en tevens een middel om samenwerking en leren te realiseren. De opdrachten worden rechtstreeks afgeleid van de visie, missie en uitdagingen van de organisatie. Er wordt persoonlijk geleerd en de organisatie wordt er direct beter van!

 

Meer informatie

Neem voor meer informatie contact met ons op:
[email protected]
020 – 504 20 20

Al meer dan 35 jaar voert FunktieMediair succesvol opdrachten uit voor organisaties, teams en individuen in de non profit. We maken mensen en organisatie nóg beter!

Send this to a friend