Nieuw concept werving & selectie!
KLIK HIER!

Heldere strategie en voorbeeldfunctie

Voor het succes van een organisatie is het van belang dat de top optimaal functioneert. Samenwerking binnen en tussen de Raad van Toezicht, Raad van Bestuur, Directie en Management Team. Fricties worden immers snel opgemerkt.

Evaluatie van de top

Sommige organisaties vragen FunktieMediair periodiek voor een evaluatie. Een analyse van het functioneren van de top in het kader van het realiseren van de strategie. Anderen roepen onze hulp in wanneer het minder naar behoren verloopt.

In alle gevallen gaan we met de betrokkenen een analyse maken van de huidige situatie om samen te onderzoeken wat gedaan moet worden om weer optimaal te functioneren.

Ervaring in de top!

Op basis van jarenlange ervaring begeleidt FunktieMediair organisaties en managers op een professionele en persoonlijke manier. De consultants bereiden zich grondig voor en creëren een vertrouwelijke sfeer. Betrokken, deskundig en met een frisse blik gaan ze aan de slag!

 

Meer informatie

Neem voor meer informatie contact met ons op:
[email protected]
020 – 504 20 20

Al meer dan 35 jaar voert FunktieMediair succesvol opdrachten uit voor organisaties, teams en individuen in de non profit. We maken mensen en organisatie nóg beter!