We helpen u graag verder!
020 - 504 20 20[email protected]

Moderne hoogwaardige oplossing

FunktieMediair staat voor kwaliteit en vernieuwing. We hebben verschillende online assessmentoplossingen en werken alleen met de beste leveranciers. Er is altijd een oplossing die past.

Een full assessment heeft de hoogst voorspellende waarden. Maar dat is niet altijd de beste oplossing; te duur, te uitgebreid of praktisch niet haalbaar.

Online van A tot Z

FunktieMediair kan van A tot Z alles voor u uitvoeren. Kandidaten maken een geselecteerde test- en vragenlijsten online. Naast Nederlands en Engels zijn deze online assessments in meerdere talen beschikbaar. Er wordt een automatisch rapport gegenereerd. We koppelen daar eventueel een interview aan vast en een persoonlijke terugkoppeling van de resultaten.

Uw behoeften staan centraal

Indien gewenst kunnen we een Online Assessment uitbreiden met een persoonlijk diepte-interview. Onze assessmenttools zijn volledig geautomatiseerd en online beschikbaar. Bovendien zijn ze modulair van opbouw. Dit maakt het mogelijk een Online Assessment of online testprogramma op maat samen te stellen. Uw behoeften staan centraal.

Denk hierbij  aan de pre-screening van grote aantallen kandidaten door de inzet van een online capaciteitentest en/of persoonlijkheidstest.

Internationaal

Steeds vaker helpen we klanten met Online Assessments voor kandidaten die elders in de wereld verblijven. We voeren deze Online Assessments snel en hoogwaardig uit.

Oplossingen

In grote lijnen kennen we vier Online Assessment oplossingen:

1. Online Assessment

Kandidaten ontvangen een link met uitleg over het Online Assessment. De inhoud van het assessment is vooraf bepaald. FunktieMediair begeleidt de kandidaten op afstand. De resultaten worden gedeeld met kandidaat en opdrachtgever.

2. Online Assessment Plus

Bij het Online Assessment Plus voeren we dezelfde activiteiten uit als bij het Online Assessment. Daarbij maakt een uitgebreid (Skype) diepte interview en, naast de testresultaten, een korte rapportage over de kandidaat deel uit van de ‘Plus’ oplossing.

3. Online Assessment Maatwerk

Voor organisaties die standaard voor een online oplossing kiezen, ontwerpen we een ‘tailormade’ Online Assessment met een proces en een inhoud afgestemd op de behoeften van de opdrachtgever.

4. Tooling in eigen beheer

Op zoek naar online assessment tooling om zelf te gebruiken? Dan bent u bij FunktieMediair op het juiste adres. Lees hierover meer bij online assessment tooling.

 

Meer informatie

Neem voor meer informatie contact met ons op:
[email protected]
020 504 20 20

Al ruim 25 jaar verzorgt FunktieMediair succesvolle assessment-, development-, interim-, advies-, W&S- en interventie-trajecten voor individuen, teams en organisaties in en rond de zorg.

Send this to a friend