Nieuw concept werving & selectie!
KLIK HIER!

Moderne hoogwaardige oplossing

FunktieMediair staat voor kwaliteit en vernieuwing. We hebben verschillende online assessmentoplossingen en werken alleen met de beste leveranciers. Er is altijd een oplossing die past.

De uitdaging

Hoe kan ik tot betere beslissingen komen in mijn selectie en tegelijk de kosten zo laag mogelijk houden?

De oplossing

Een volledig assessment heeft de hoogste voorspellende waarde, maar dat is voor sommige vraagstukken te duur of te uitgebreid. Een online assessment is dan de oplossing. Onze assessment instrumenten zijn online beschikbaar, modulair van opbouw en in veel talen beschikbaar.

Online van A tot Z

FunktieMediair kan van A tot Z alles voor u uitvoeren. Kandidaten maken een geselecteerde test- en vragenlijsten online. Naast Nederlands en Engels zijn deze online assessments in meerdere talen beschikbaar. Er wordt een automatisch rapport gegenereerd. We koppelen daar eventueel een interview aan vast en een persoonlijke terugkoppeling van de resultaten.

Uw behoeften staan centraal

Doordat onze assessmenttools geautomatiseerd en online beschikbaar zijn en modulair van opbouw zijn, zijn wij in staat een online testprogramma op maat, dus naar uw behoefte, samen te stellen.

Denk bijvoorbeeld aan de pre-screening van grote aantallen kandidaten, een online capaciteiten- en/of persoonlijkheidstests kan hier bij worden ingezet.

Internationaal

Ook voor onze internationale klanten biedt het online assessment de juiste oplossing om, op afstand  snel en hoogwaardig een assessment uit te voeren.

Oplossingen

In grote lijnen kennen we drie Online Assessment oplossingen:

1. Online Assessment

Deelnemers ontvangen namens u een link met uitleg over het Online Assessment. Desgewenst geven wij ook nog een korte telefonische toelichting. De inhoud van het assessment is vooraf in overleg met u bepaald. De resultaten worden gedeeld met kandidaat en opdrachtgever.

2. Online Assessment plus interview

Het online assessment plus bevat dezelfde activiteiten als het online assessment, maar bevat daarnaast een uitgebreid video-interview. De rapportage bestaat uit testresultaten maar ook bevindingen van onze consultant.

3. Online assessment in eigen beheer

Bent u op zoek naar online assessment instrumenten die u zelf wilt gebruiken? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij nemen samen met u het selectieproces onder de loep en bepalen in overleg welk platform voor u het meest geschikt is, welke instrumenten u kunt inzetten en welk type rapportage voor u zinvol is. Uiteraard zorgen wij voor een gedegen implementatie, inclusief training. Lees hierover meer bij Online Assessment tooling.

Het resultaat

Objectievere besluitvorming in uw selectieproces, tegen scherpe kosten.

Meer informatie

Klik hier voor meer algemene en achtergrondinformatie over de assessments van FunktieMediair of ga naar de pagina Assessments Algemeen.

Vraag hier een assessment aan of ga naar de pagina Aanvraagformulier Assessment.

Neem voor meer informatie contact met ons op:
[email protected]
020 – 504 20 20

Al meer dan 35 jaar voert FunktieMediair succesvol opdrachten uit voor organisaties, teams en individuen in de non profit. We maken mensen en organisatie nóg beter!

Send this to a friend