We helpen u graag verder!
020 - 504 20 20[email protected]

De manager van FunktieMediair staat voor u klaar!

Bent u opzoek naar een manager, interim of vast? bij FunktieMediair bent u aan het goede adres. We beschikken over een groot netwerk en werken nauw samen met partners die ook gespecialiseerd zijn in de zorg. Hierdoor kunnen we u snel helpen.

Change management

Organisaties veranderen continue en dat vergt veel van het management. Dat vraagt om senior change management. Mensen met ruime ervaring in veranderingsprocessen. Of het nu gaat om het doorvoeren van een ingrijpende veranderingen, leiding en richting geven in een bijzondere situatie, het managen van een fusie of reorganisatie, projectmanagement of de stroomlijning van processen. Die mensen kennen wij!

Aan de slag

Wij gaan direct voor u aan de slag wanneer u contact met ons opneemt. Wij weten uit ervaring dat een zorgvuldige procedure, snelheid en adequaat handelen voorwaarden voor succes zijn.

 

Meer informatie

Neem voor meer informatie contact met ons op:

[email protected]

Amsterdam       020 – 504 20 20

Rotterdam         010 – 206 62 22

Utrecht               030 – 219 98 30

Den Bosch          073 – 692 39 39

Al ruim 25 jaar verzorgt FunktieMediair succesvolle assessment-, development-, interim-, advies-, W&S- en interventie-trajecten voor individuen, teams en organisaties in en rond de zorg.

 

Send this to a friend