Nieuw concept werving & selectie!
KLIK HIER!

Maximaal rendement uit ontwikkeling. Gericht en effectief

Identificeren, ontwikkelen en beter benutten van (verborgen) talent. Wat is het potentieel van mensen binnen uw organisatie? Welke nieuwe uitdaging kunt u hen bieden? En wat is nodig voor hun ontwikkeling of volgende carrièrestap?

Uitdaging

Wat is de beste start om op een gerichte en effectieve manier te ontwikkelen?

De oplossing

Een ontwikkelassessment biedt een objectief startpunt voor ontwikkeling en zorgt ervoor dat u een medewerker gericht kan laten ontwikkelen. Het voorkomt dat er ontwikkelactiviteiten plaatsvinden die te weinig toevoegen. Een ontwikkelassessment geeft snelheid aan het ontwikkelproces van uw medewerker en vergroot de kans op een juiste aanpak aanzienlijk. U krijgt helder zicht op de kwaliteiten, ontwikkelpunten en meest effectieve ontwikkel pad van uw medewerker.

Het assessment is maatwerk. Dat begint met een scherpe analyse van de vraagstelling, het begrijpen van de context en een gedegen functie-analyse. Vaak bestaat het assessment uit een combinatie van praktijksimulaties, vragenlijsten en capaciteitentests. In een ontwikkelassessment geven wij ook graag feedback aan de hand van een video-opname; hiermee wordt ontwikkeling al tijdens het assessment in gang gezet. Afhankelijk van de context, het niveau en de inhoud van de functie bepalen wij in overleg met u wat nodig is. Een deel van het assessment kan de deelnemer thuis doen, een deel doen we op locatie. Hierdoor kunnen deelnemers dit makkelijk inpassen in hun agenda en zijn wij snel en flexibel in de planning.

Onze bevindingen vatten wij samen in een feitelijk, eerlijk en competentiegericht rapport. Onze adviezen zijn scherp en to-the-point. Wij conformeren ons aan de richtlijnen van het Nederlands Instituut van Psychologen wat onder andere betekent dat er sprake is van inzage- en blokkeringsrecht voor deelnemers aan onze assessments.

Het resultaat

Een scherp beeld van kwaliteiten, ontwikkelpunten en een helder advies over de in te zetten ontwikkelactiviteiten.  Een startpunt voor het opstellen van een POP.

Ervaringen van deelnemers

·         “Een mooie dag gehad en een prettige ervaring. Voorzien van mooie feedback”

·         “Veel van opgestoken”

·         “Ik heb mij geen moment niet op mijn gemak gevoeld, het was open en integer. Dankjewel voor de leuke ervaring, waar ik weer verder op kan bouwen”

·         “Ik vind de resultaten herkenbaar en daarmee ook een prima kapstok om aan een aantal vaardigheden te werken en deskundigheidsbevordering gericht in te zetten”.

Meer informatie

Klik hier voor meer algemene en achtergrondinformatie over de assessments van FunktieMediair of ga naar de pagina Assessments Algemeen.

Vraag hier een assessment aan of ga naar de pagina Aanvraagformulier Assessment.

Neem voor meer informatie contact met ons op:
[email protected]
020 – 504 20 20

Al meer dan 35 jaar voert FunktieMediair succesvol opdrachten uit voor organisaties, teams en individuen in de non profit. We maken mensen en organisatie nóg beter!

Send this to a friend