We helpen u graag verder!
020 - 504 20 20[email protected]

Ontwikkel Assessment: de start van ontwikkeling

Doel van het Ontwikkel Assessment is het identificeren, ontwikkelen en beter benutten van (verborgen) talent. Wat is het potentieel van mensen binnen uw organisatie? Welke nieuwe uitdaging kunt u hen bieden? En wat is nodig voor hun ontwikkeling of volgende carrièrestap?

Organisaties besteden veel geld aan opleiding, training en coaching. Toch laat het rendement vaak te wensen over.

FunktieMediair is van mening dat voorafgaand aan ontwikkeling zorgvuldig moet worden gekeken of het programma aansluit bij de capaciteiten, persoonlijkheid en ambities van de medewerker. Zo kan op voorhand een duidelijke inschatting worden gemaakt of de investering in een bepaalde ontwikkeling of vervolgstap zinvol is.

Door het inzetten van een Ontwikkel Assessment worden persoonlijke ontwikkelpunten en leerbehoeften in kaart gebracht. Zo kan er beter worden aangesloten op het bestaande aanbod binnen een organisatie of een maatwerk programma ontwikkelt worden.

Programma

Het programma wordt ontwikkeld op basis van uw vraagstelling. Vaak kent het uiteindelijke programma de volgende onderdelen: capaciteitentests, persoonlijkheidsvragenlijst, drijfverenvragenlijst, diverse gedragssimulaties, iPad analyses, diepte-interview en een afrondend gesprek.

Rendement op ontwikkeling

We besteden veel aandacht aan de beleving van kandidaten. Het hele traject is uitdagend en er op gericht om de kandidaat optimaal te laten presteren. Het Ontwikkel Assessment geeft de deelnemer en de opdrachtgever nieuwe inzichten. Door deze te gebruiken stijgt het rendement van opleiding, training en coaching aanzienlijk, voor zowel de organisatie als de medewerker!

Adviesrapport met concrete ontwikkelpunten

In het adviesrapport beschrijven we concreet welke kwaliteiten een kandidaat in huis heeft. Waar ontwikkelpunten liggen, in welke mate deze ontwikkelbaar zijn en hoe deze ontwikkeld kunnen worden. Het adviesrapport heeft een opbouwend karakter en biedt concrete aanknopingspunten voor het opstellen van een persoonlijk ontwikkelingsplan en toekomstige coaching en begeleiding.

• Opsporen, identificeren en ontwikkelen van talent;
• Objectief in kaart brengen van kwaliteiten, aandachtspunten en ontwikkelmogelijkheden;
• Adviezen met aanknopingspunten voor opstellen ontwikkelplan en verdere begeleiding;

 

Meer informatie

Klik hier voor meer achtergrondinformatie over de assessments van FunktieMediair of ga naar de pagina Assessments Algemeen.

Neem voor meer informatie contact met ons op:
[email protected]
020 504 20 20

Al ruim 25 jaar verzorgt FunktieMediair succesvolle assessment-, development-, interim-, advies-, W&S- en interventie-trajecten voor individuen, teams en organisaties in en rond de zorg.

Send this to a friend