We helpen u graag verder!
020 - 504 20 20[email protected]

De volgende stap in de carrière

Outplacement richt zich op het begeleiden van medewerkers, op zoek naar een volgende stap in hun carrière. We bieden mensen de ondersteuning die nodig is om er een succes van te maken.

Actiegericht

Outplacement van FunktieMediair biedt deelnemers inzicht in de eigen mogelijkheden, versterkt de persoonlijke kwaliteiten, vaardigheden en ondersteunt in het verwerven van een nieuwe rol. Het doel is op basis van een heldere analyse en met een actiegericht vervolgtraject vaardigheden en tools aan te reiken, waarmee de deelnemer nieuwe stappen zet in de loopbaan. Na beëindiging van het traject werkt de deelnemer zelfstandig, gemotiveerd en effectief aan de eigen toekomst. Bij outplacement van FunktieMediair gaat de stelregel op dat ‘in het verleden behaalde resultaten garanties bieden voor de toekomst’. Het merendeel van de uit dienst geplaatste medewerkers vond binnen drie maanden naar tevredenheid weer een andere baan!

Wat doet FunktieMediair?

Mensgericht
De deelnemer vormt de kern van alle activiteiten. Onze ondersteuning gaat uit van de wensen en behoeften van de deelnemer en richt zich op het resultaat. FunktieMediair stelt zich daartoe flexibel op en levert voor iedere deelnemer maatwerk.
Actiegericht
Vanaf het begin werkt de deelnemer zelf aan het vinden van een nieuwe werkkring of toekomst. FunktieMediair ondersteunt, faciliteert en stimuleert. En houdt een spiegel voor, waar nodig.
Competentiegericht
De deelnemer zoekt samen met de outplacement consultant naar hetgeen wat past bij zijn/haar persoonlijkheid en capaciteiten. FunktieMediair geeft daarbij richtinggevend en stimuleert de deelnemer.

Ondersteuning om zelf de volgende stap te maken

Onze visie is dat mensen zelf hun toekomst vormgeven, zowel op persoonlijk als zakelijk terrein. FunktieMediair biedt een traject dat volledig gericht is op de individuele wensen en mogelijkheden van de deelnemer. Wij ondersteunen deelnemers die, kort een helpende hand nodig hebben of die begeleiding willen hebben in het proces van verwerken en veranderen. Hiervoor hebben wij verschillende mogelijkheden.

Passend outplacement

We kiezen altijd voor een traject waar, naast diagnostiek, snelheid in zit. In alle gevallen starten we na de intake met een assessmentonderzoek, waardoor we snel en diep kunnen meten wat het potentieel van de kandidaat is. Hierdoor krijgt zowel de consultant als de kandidaat veel inzicht. Dat helpt in het verwerken en het vervolg.

Of het een verkort assessment of een full assessment is, hangt af van de behoefte. Dat bespreken we vooraf. Dat geldt ook voor de aard van de begeleiding. Kan volstaan met een begeleiding op basis van een aantal coachings- of werksessies of is meer nodig?

We houden graag de vaart erin

• Doorlooptijd van 60 werkdagen tot maximaal 6 maanden;
• Binnen 5 dagen na aanmelding vindt de intake plaats;
• Na intake vindt het assessment c.q. de diagnostiek plaats;
• Daarna 5 coachingsbijeenkomsten van ieder 2 à 3 uur;
• FunktieMediair zorgt voor een snelle start en tempo tijdens het traject.

 

Meer informatie

Neem voor meer informatie contact met ons op:
[email protected]
020 – 504 20 20

Al ruim 25 jaar verzorgt FunktieMediair succesvolle assessment-, development-, interim-, advies-, W&S- en interventie-trajecten voor individuen, teams en organisaties in en rond de zorg.

Send this to a friend