Nieuw concept werving & selectie!
KLIK HIER!

Schaarste in talent?

We helpen klanten graag door het analyseren en verbeteren van Werving & Selectie. Het resultaat is direct merkbaar. Betere ervaring van kandidaten, slimmere processen, hogere voorspellende waarde en lagere kosten.

Het vinden van talent is een grote uitdaging. Niet alleen het vinden, recruitment, is een uitdaging, maar het juiste selecteren is een nog grotere uitdaging. We weten wat het verschil is tussen een topper en een gemiddelde medewerker.

Het resultaat van het onderzoek van McKinsey ‘good people are great for business’ toont het aan. Ook in onze dagelijkse praktijk zien we een positieve relatie tussen hoogwaardige selectie en het realiseren van de organisatie doelen.

Selectie tools

Door hoogwaardige selectie in te zetten in een goed proces, neemt de effectiviteit en efficiency sterk toe. Er is veel onderzoek gedaan naar de zin van selectie instrumenten in relatie tot de investering. Wat heeft toegevoegde waarde tegenover welke kosten? Wij weten het antwoord.

Pre assessment, online assessment, gaming, full assessment

In een rap tempo worden er nieuwe tools ontwikkeld. Veel HR-afdelingen kunnen door de bomen het bos niet meer zien. Laat staan dat uit het aanbod de juiste keuze gemaakt kan worden. In een markt waar druk op staat, wordt al snel voor een makkelijke en fancy oplossing gekozen. Maar of dat de beste oplossing is? Vanuit de expertise van FunktieMediair helpen we u bij deze keuze. Dan ziet u door de bomen het bos!

Logische volgorde

Vaak wordt FunktieMediair gevraagd om te kijken naar de kwaliteit van het huidige wervings- en selectiebeleid. Door vanuit de bril van de potentiële kandidaat te kijken (customer experience), de logica en doorlooptijd te analyseren (processen), komen we vaak al tot verbeteringen. Als we daarnaast kijken naar de voorspellende waarde van de verschillende activiteiten en tools, maken we vaak een grote slag vooruit. Dan is vernieuwing en verbetering snel bereikt. Met als resultaat; sneller, beter en goedkoper.

Professionals maken het verschil

Maar een goed proces met hoogwaardige tools is niet voldoende. Het blijft voor een deel mensenwerk. Wie is betrokken bij de uitvoering van werving & selectie? Directie, lijnmanagement, HR-managers, recruiters? Alle betrokkenen moeten goed op de hoogte zijn van het beleid en kundig zijn in de uitvoering van hun rol. FunktieMediair zorgt daarvoor, zodat de uitvoering in de praktijk een succes is.

 

Meer informatie

Neem voor meer informatie contact met ons op:
[email protected]
020 – 504 20 20

Al meer dan 35 jaar voert FunktieMediair succesvol opdrachten uit voor organisaties, teams en individuen in de non profit. We maken mensen en organisatie nóg beter!