We helpen u graag verder!
020 - 504 20 20[email protected]

Voor velen is FunktieMediair al sinds jaar en dag een betrouwbare partner op het gebied van organisatie- en personeelsontwikkeling. Naast de huidige dienstverlening was FunktieMediair in het verleden een bekende naam op het vlak van Werving & Selectie. We zijn dan ook verheugd om te kunnen aankondigen dat wij deze activiteiten (op)nieuw leven in gaan blazen. De snelheid en kwaliteit die u van ons gewend bent, in een modern jasje, tegen een aantrekkelijk tarief.

Onze ervaring in de non-profit sector heeft ons een unieke kijk gegeven op wat er nodig is om Werving & Selectie binnen de Zorg tot een succes te maken. Wij begrijpen de uitdagingen waar u als klant mee te maken heeft en zoeken graag met u naar een passende oplossing.

We zijn er trots op dat we een sterke reputatie hebben opgebouwd en blijven ons inzetten om uw verwachtingen te overtreffen. Houdt onze nieuwe website in de gaten… binnenkort LIVE!

O ja…

Mocht u al een actuele uitdaging hebben, dan neem gerust direct contact op om als een van de eersten te ervaren hoe wij u vol enthousiasme ondersteunen en een zorgvuldig gekozen selectie aan u voordragen.

Send this to a friend