We helpen u graag verder!
020 - 504 20 20[email protected]

Talenten boeien, binden en ontwikkelen

Voor iedere organisatie is het van belang om talenten te scouten, te ontwikkelen en te behouden.

FunktieMediair ontwerpt en voert talentenprogramma’s uit. Deze programma’s worden altijd op maat gemaakt in nauwe samenwerking met de opdrachtgever. We noemen dat co-creatie. Het moet immers naadloos aansluiten bij de strategie, identiteit en behoeften van de organisatie. Maar ook aansluiten op de ontwikkelingsbehoeften van professionals. Daar zorgt FunktieMediair voor!

We brengen de behoeften en mogelijkheden van de organisatie en de talenten van de medewerkers eerst in kaart. Hierdoor kunnen we ons richten op die zaken die aandacht verdienen, dat is wel zo effectief.

We maken gebruik van moderne interventies en technieken, zoals trainingscarrousels, e-learning, gaming en bijvoorbeeld een workapp voor feedback.

Talent Management is maatwerk

In alle gevallen is het Talent Management Programma maatwerk. We hebben veel ervaringen met het ontwikkelen en uitvoeren van deze programma’s. Deze ervaringen nemen we graag mee en gebruiken we in de ontwikkeling en uitvoering van nieuwe programma’s.

 

Meer informatie

Neem voor meer informatie contact met ons op:
[email protected]
020 – 504 20 20

Al ruim 25 jaar verzorgt FunktieMediair succesvolle assessment-, development-, interim-, advies-, W&S- en interventie-trajecten voor individuen, teams en organisaties in en rond de zorg.

Send this to a friend