Nieuw concept werving & selectie!
KLIK HIER!

Resultaten als doel!

Het sturen op resultaten zodat de doelstellingen van de organisatie en van individuen beide worden gerealiseerd is de kern van Performance Management. Hoe koppel je organisatiedoelen en persoonlijke doelen?

Performance verbetering

Iedere medewerker is uniek en heeft eigen talenten en doelen. Die willen we graag koppelen aan de doelstellingen van de organisatie. Juist als organisatiedoelstellingen en persoonlijke doelstellingen gelijk opgaan wordt performance management een succes.

FunktieMediair levert, naast begeleiding, moderne software die dit proces ondersteunt. Software die helpt om doelen te stellen en die het mogelijk maakt om op een snelle, makkelijke en moderne manier feedback te geven en te ontvangen.

WorkApp

Een WorkApp die via smartphone, tablet of PC werkt en het proces van feedback geven en ontvangen op een simpele wijze ondersteunt. Verzamel in een oogwenk waardevolle feedback. Krijg inzicht in de mate van tevredenheid van uw omgeving, over geleverde prestaties en ontwikkelpunten. Feedback na elk project of specifieke taak. Dat helpt om op koers te blijven.

Managementinformatie

Alle gegevens zijn toegankelijk via een persoonlijk dashboard, waardoor medewerkers, team en management de voortgang kunnen monitoren. Dit geeft inzicht in individuele sterke en zwakke punten, geleverde prestaties, ontwikkeling van competenties en leerdoelen.

Waardevolle informatie

De informatie uit de performance management tools is hoogwaardig en waardevol. Het ondersteunt mensen en organisaties op een effectieve en efficiënte wijze in het ontwikkelen en realiseren van doelen.

Dialoog

Als alles in systemen en processen is opgenomen is dat een goede aanleiding om de dialoog met elkaar aan te gaan. Want juist de dialoog met elkaar, het echte gesprek, kan niet worden vervangen. Daar wordt uiteindelijk het verschil gemaakt.

 

Meer informatie

Neem voor meer informatie contact met ons op:
[email protected]
020 – 504 20 20

Al meer dan 35 jaar voert FunktieMediair succesvol opdrachten uit voor organisaties, teams en individuen in de non profit. We maken mensen en organisatie nóg beter!