Nieuw concept werving & selectie!
KLIK HIER!

Het succes van uw organisatie

Professionele organisaties leggen steeds meer verantwoordelijkheid bij individuen en teams. Zelfsturing en zelfsturende teams zijn veel gehoorde termen. Maar wat is dat precies en hoe geef je dat succesvol vorm in de praktijk? Dat is geen standaard oplossing, maar maatwerk.

Zelfsturende Professionals

Een professional vraagt ruimte, heldere doelen, faciliteiten, ondersteuning, professionele collega’s en een cultuur waarin het mogelijk is om persoonlijke- en organisatiedoelen in samenhang te realiseren. Dat stelt tegelijkertijd ook eisen aan de professional, die bereid moet zijn zich te ontwikkelen in samenhang met de organisatie doelen om wederzijds succes te realiseren. Dat vraagt om verantwoordelijkheid krijgen én nemen en stelt eisen aan zowel de professional en de organisatie.

Zelfsturende teams

Wat heeft een team nodig om, deels of volledig, zelfsturend te kunnen werken? Dat vraagt ruimte, heldere doelen, kaders, faciliteiten, ondersteuning, professionele collega’s en een cultuur waarin het mogelijk is om persoonlijke-, team- en organisatiedoelen in samenhang te realiseren. De samenstelling van het team en de samenwerking zijn bepalend voor het slagen hiervan.

Tools en coaches voor professionals

FunktieMediair heeft de tools en de consultants in huis om professionals en teams beter te laten functioneren. Dat begint bij het ontwikkelen van het concept van zelfsturing. Wat is mogelijk? Wat werkt in de praktijk? Wat past bij deze organisatie en deze medewerkers? Hoe komen de professionals tot hun recht?

Ervaren trainers en coaches

De trainers en coaches van FunktieMediair hebben ruime ervaring met diverse vormen van zelfsturing, het ontwikkelen van professionals en het samenstellen van teams.

Onze aanpak kenmerkt zich door een scherp oog voor uw doelen, belangen en context. Daarnaast geloven wij sterk in co-creatie en evalueren wij regelmatig de voortgang.

 

Meer informatie

Neem voor meer informatie contact met ons op:
[email protected]
020 – 504 20 20

Al meer dan 35 jaar voert FunktieMediair succesvol opdrachten uit voor organisaties, teams en individuen in de non profit. We maken mensen en organisatie nóg beter!