Nieuw concept werving & selectie!
KLIK HIER!

Remote Video Assessment

De vorm is anders, de kwaliteit blijft hoog!

Iedere crisis brengt ook weer iets goeds voort. Door Corona heeft het remote video assessment versneld haar intrede gedaan. Deze vorm van assessment blijkt voor kandidaten zo zijn voordelen te hebben, met behoud van kwaliteit. 

Ingegeven door het feit dat het momenteel niet altijd mogelijk is om een assessment face to face uit te voeren op een van onze locaties, heeft het remote video assessment een vlucht genomen. Bijvoorbeeld doordat reizen niet mogelijk is, organisaties een policy hanteren van thuis werken of kandidaten zich niet comfortabel voelen bij een live assessment.

Ook de remote assessments voeren we kwalitatief hoogwaardig uit. We maken gebruik van de modernste testen en vragenlijsten en techniek, zoals een beveiligde portal videoconferentie voor de interviews, simulaties en games. Hierdoor is het mogelijk een assessment volwaardig en op afstand uit te voeren. Dat scheelt reistijd voor een kandidaat, die in een vertrouwde omgeving zijn assessment kan maken. De simulaties worden als erg realistisch ervaren, het contact met de consultant als vertrouwd en persoonlijk.

Persoonlijke begeleiding, tijd en plaats onafhankelijk

Iedere kandidaat wordt door ons persoonlijk benaderd en begeleid door het hele proces van voorbereiden, uitvoeren en rapportage. Kandidaten krijgen tips mee en er is ruimte voor individuele vragen.

Via een beveiligde portal worden verschillende testen, vragenlijsten en games aangeboden. Dit is het deel van het assessment dat door de kandidaat wordt gemaakt op een tijdstip en plaats naar keuze. Thuis, op het werk, in de ochtend, middag of avond? Dat bepaalt de kandidaat helemaal zelf. Wij geven de tips en begeleiding om tot een goed resultaat te komen.

Vervolgens ontmoeten kandidaat en consultant elkaar op een afgesproken tijdstip online. Ook dit vindt plaats in een afgeschermde en veilige omgeving. In deze omgeving is volop ruimte en tijd voor rollenspellen, praktijksimulaties, een uitgebreid interview en terugkoppeling op de eerder gemaakte testen en vragenlijsten.

Als afronding ontvangt de kandidaat zijn schriftelijke rapportage. Het rapport is feitelijk, eerlijk en competentiegericht. Het advies is scherp en to-the-point. Na goedkeuring van de kandidaat wordt het rapport aan de opdrachtgever verstrekt.

Het coronavirus vraagt om aanpassingen in onze manier van werken, maar belemmert ons niet om onze assessment op hetzelfde hoogwaardig kwaliteitsniveau uit te voeren.

Meer informatie

Neem voor meer informatie contact met ons op:
[email protected]
020 – 504 20 20

Al ruim 25 jaar verzorgt FunktieMediair succesvolle assessment-, development-, interim-, advies-, W&S- en interventie-trajecten voor individuen, teams en organisaties in en rond de zorg.

Send this to a friend