Nieuw concept werving & selectie!
KLIK HIER!

Assessment Consultant (freelance)

Ben jij een enthousiaste freelancer met (ruime) ervaring op het terrein van assessments die het leuk vindt om aan mooie projecten en diverse opdrachten te werken?

Werk jij in het vakgebied van HR, human development, coaching, psychologie en assessments?

Breng je meerdere jaren ervaring mee in het assessen van kandidaten op basis van valide instrumentarium en simulaties?

Ben je op zoek naar een organisatie aan wie jij je wilt verbinden in het uitvoeren van verschillende vormen van assessments?

Wil jij je breder ontwikkelen op het terrein van training, coaching en advies?

Werk je graag voor een organisatie die staat voor kwaliteit, die mensen & organisaties nóg beter maakt?

…Dan komen wij graag met je in contact!

Door groei zijn we voor Kenhardt en FunktieMediair op zoek naar freelance assessment consultants. Consultants die makkelijk communiceren, prettig zijn in het contact en die ervaring hebben met het uitvoeren van (volledige) assessments waarbij gebruik gemaakt wordt van divers en gevalideerd instrumentarium.

Wie zijn wij?

Kenhardt & FunktieMediair zijn landelijk opererend adviesbureaus. Wij zijn specialist in assessment, training, coaching, organisatieadvies, W&S en interim-management. Wij zijn een klant- en resultaatgerichte organisatie met zeer uiteenlopende opdrachtgevers. Kenmerkend aan onze assessments is dat we waarde toevoegen door de toepasbaarheid van onze adviezen en we altijd iets willen meegeven als het gaat om ontwikkeling.

Kenhardt & FunktieMediair bestaat uit een vast team van 11 medewerkers en 50 associates. Het Office Management is de spil van onze organisatie en zorgt ervoor dat alle activiteiten efficiënt en vlekkeloos verlopen. Wij worden gedreven door kwaliteit, waarin aandacht voor details het verschil maakt. Het werk is dynamisch en de organisatie is in beweging, dat vraagt om flexibiliteit en het nemen van verantwoordelijkheid. Wij zijn gewend om als team de schouders eronder te zetten en met veel plezier het werk samen uit te voeren.

Wat kunnen we je bieden?

 • Een flexibele, servicegerichte backoffice die als een goed geoliede machine associates ontzorgt;
 • Diversiteit aan opdrachten en uiteenlopende, ook internationale, Denk aan loopbaanassessments in de zorg of korte persoonlijkheidsonderzoeken om inzicht te krijgen in talent van starters of beginnend leidinggevenden. Denk aan remote of live full (executive) assessments veelal op management niveau voor selectie of ontwikkeling voor klanten in de profit en de non profit sector.
 • Een flexibele en professionele organisatie waar er veel belang wordt gehecht aan heldere afstemming; tussen ons en de klant, maar ook met jou als associate;
 • Een organisatie waarin prettige samenwerking vanzelfsprekend is;
 • Mogelijkheden om je breder te ontwikkelen.

Wat zoeken we?

 • Een freelancer met een achtergrond in de HR, psychologie of aanverwant op minimaal HBO-niveau
 • Minimaal enkele jaren ervaring in het assessment vak
 • Bekend met het gebruik van divers instrumentarium (persoonlijkheidsvragenlijsten, capaciteitentesten).
 • Ervaring met schrijven van kandidaat rapportages; in staat om een op maat geschreven rapport te schrijven dat helderheid biedt aan onze opdrachtgever en waarde toevoegt aan de ontwikkeling van de ander;
 • Uitstekende beheersing van de Engelse taal is een pre;
 • Kwaliteitsgericht: je zorgt ervoor dat wat jij en wat wij doen ook klopt.
 • Flexibel: je bent flexibel, past je makkelijk aan en bent bereid waar nodig dat stapje extra te zetten. 

OK, leuk, en nu?

Ben je geïnteresseerd om je te verbinden aan ons? We maken graag kennis en ontvangen dan ook graag je CV om een eerste indruk te krijgen van jouw ervaring.  Voor meer informatie kan je rechtstreeks contact opnemen met Katja Dekker (06-25 04 10 84) of Josine de Boer (06 11 34 80 96), beide Delivery Managers bij Kenhardt & FunktieMediair. Wij kijken uit naar je reactie!

Stuur je cv met motivatie naar [email protected].

Privacy

FunktieMediair bewaart persoonsgegevens niet langer dan nodig is voor het doel waarvoor u ze naar ons toe stuurt. Sollicitatiegegevens worden maximaal 3 maanden na het beëindigen van de sollicitatieprocedure vernietigd.

 

Send this to a friend