Nieuw concept werving & selectie!
KLIK HIER!

Uitvoeren van een assessment is een vak!

Een assessment doet een uitspraak over de geschiktheid en het potentieel van mensen. Het uitvoeren daarvan vraagt om kennis van diverse assessmentmethoden en de mate waarin deze voorspellen.

Daarnaast vraagt het vaardigheden in het interviewen, het oproepen van gedrag en natuurlijk het beoordelen daarvan.

Organisaties hebben belang bij een efficiënt en effectief selectieproces. Optimaal rendement halen uit selectie is zo snel mogelijk een geschikte kandidaat traceren met de beste instrumenten en methoden tegen de laagste kosten. Natuurlijk kunt u veel doen om uw selectieproces op de rit te krijgen. Maar met de ondersteuning die FunktieMediair biedt wordt het allemaal een stuk gemakkelijker en effectiever.

Training

We helpen organisaties om het hele wervings & selectie traject goed in te richten. Daar hoort ook bij dat de professionals goed getraind moeten zijn. Trainingen die goed aansluiten, zowel voor beginners als voor gevorderden. Dat is altijd maatwerk afgestemd op de behoeften van de organisatie en de deelnemers. Met onderwerpen als:

• Basisprincipes van selectie
• Functie-analyse en vaststellen criteria
• Voorspellende waarden van verschillende selectie-instrumenten
• relatie competenties, persoonlijkheid en drijfveren
• Gestructureerd interviewen
• STAR-techniek.

Praktijkgerichte training, gegeven door professionele trainers.

Training of trainingcarroussel

Naast overdragen van kennis is de essentie van de selectietraining het oefenen in het toepassen van vaardigheden. Daarbij is het van belang om zoveel mogelijk oefensituaties te creëren. Juist bij grotere groepen werken we graag met het principe van de trainingscarrousel. Daarbij wordt dat optimum bereikt. In een individueel programma op basis van persoonlijke leerpunten wordt de deelnemer uitgedaagd om zoveel mogelijk te oefenen in een veilige omgeving. Lees hier meer over de trainingscarrousel

Klik hier voor meer algemene en achtergrond informatie over de assessments van FunktieMediair of ga naar de pagina Assessment Algemeen.

 

Meer informatie

Klik hier voor meer algemene en achtergrondinformatie over de assessments van FunktieMediair of ga naar de pagina Assessments Algemeen.

Vraag hier een assessment aan of ga naar de pagina Aanvraagformulier Assessment.

Neem voor meer informatie contact met ons op:
[email protected]
020 – 504 20 20

Al meer dan 35 jaar voert FunktieMediair succesvol opdrachten uit voor organisaties, teams en individuen in de non profit. We maken mensen en organisatie nóg beter!

Send this to a friend