Nieuw concept werving & selectie!
KLIK HIER!

Coaching en training, business as usual?

Gaan trainingen en coachingsgesprekken nog wel door? Is dat niet ‘too close’ in deze tijd?

We doen versneld nog meer ervaring op met ‘Remote Coaching & Training’. In lopende trajecten schakelen we eventueel over naar deze variant op afstand. Eigenlijk bevalt dat prima. De nieuwste technieken stellen ons prima in staat om mooie, diepgaande (coachings)gesprekken te voeren met onze klanten, ‘face to face’. Ook sessies met kleinere groepen gaan prima.

Videoconferentie

We maken gebruik van Meetings van Coligo en Teams van Microsoft. Zeer gebruiksvriendelijke videoconferentie-systemen met diverse functionaliteiten. U hoort en ziet elkaar, verbale en non-verbale communicatie. Dat geeft een gevoel van nabijheid. Chats kunnen worden gestuurd en documenten kunnen worden gedeeld en bekeken. Tijdens het gesprek even kijken naar een PowerPoint presentatie? Geen probleem.

Meetings en Teams

Graag coaching of training via Meetings of Teams? Het enige wat u nodig heeft is een goede internet verbinding en een  computer, laptop, iPad of smartphone met een camera en een microfoon. Wij hebben dan alleen nog uw e-mailadres nodig om contact te leggen. Heel makkelijk. Neemt u even tijd voor uzelf op een rustige plek, eventueel met een kopje koffie of thee. De rest regelen wij!

Serious gaming voor leiderschapsontwikkeling

Naast videoconferentie kunnen we ook serious games in zetten. Bijvoorbeeld op het terrein van leiderschapsontwikkeling. Een online game waarin u leiding geeft aan een team en geconfronteerd wordt met verschillende dilemma’s en spanningen tussen de leden. De game is interactief. Afhankelijk van uw keuzes ontstaan nieuwe situaties. Na afronding ontvangt u een persoonlijk rapport met uw resultaten. Daarna kunt u onbeperkt ‘oefenen’ binnen de game met alternatief gedrag. Uw persoonlijke FunktieMediair coach helpt u ‘op afstand’ om het maximale leerrendement uit de game te halen!

De strijd tegen het virus

Deze coronastrijd gaat nog wel even door, maar het zou zomaar kunnen dat we na de ‘bevrijdingsdag’ veel meer ervaring en gewenning opgedaan hebben op dit gebied. Er is straks een werkelijkheid van voor en na de coronacrisis.

Gratis remote demo!

Onze nieuwe ‘remote’ applicaties bieden u en ons de gelegenheid toch te coachen en te trainen.

Mocht u dus coaching of een training overwegen, laat het coronavirus u niet tegenhouden. Neem gewoon contact met ons op. We kunnen u dan in een korte demo laten zien hoe we dat aanpakken.

Meer informatie

Neem voor meer informatie contact met ons op:
[email protected]
020 – 504 20 20
Al ruim 25 jaar verzorgt FunktieMediair succesvolle assessment-, development-, interim-, advies-, W&S- en interventietrajecten voor individuen, teams en organisaties in en rond de zorg.

Send this to a friend