Nieuw concept werving & selectie!
KLIK HIER!

De nieuwe Werving & Selectie website FunktieMediair is live!

We willen je graag informeren dat we een nieuw concept introduceren voor werving & Selectie en Interim Management. Daar hoort natuurlijk ook een nieuwe vormgeving bij en een nieuwe werkenbij website: 

Werving en Selectie website

Voor non-profitorganisatie is FunktieMediair een bekende partners voor werving & selectie en Interim Management. Niet zo vreemd met meer dan 35 jaar ervaring op dit terrein. We vonden het tijd worden voor een nieuw en verfrissend concept.

Er is traditioneel veel discussie en kritiek op de fee van het W&S bureau dat veelal gekoppeld is aan de hoogte van het salaris of de lengte van de opdracht. Dat gaan we anders doen.

Ik zoek een professional

FunktieMediair als partner voor Werving & Selectie

De ervaren consultants van FunktieMediair zijn gespecialiseerd in het werven en selecteren van geschikte kandidaten voor non-profitorganisaties. Het speur- en selectiewerk richt zich specifiek op leidinggevenden variërend van teamleider tot lid van het MT en managers van de professionele staf. Voor FunktieMediair zijn eerlijkheid en transparantie belangrijke waarden. Hier staan we voor. We pakken het daarom anders aan en hanteren een vast tarief van € 9.999,– exclusief btw.

Van alle door ons geselecteerde kandidaten leveren we een online assessment rapport aan. Hierin wordt een beeld van de persoonlijkheid en competenties gegeven. Tevens ontvang je het CV, een videopresentatie van de kandidaat en het advies van de adviseur. Waardevolle informatie die zeker gaat helpen bij het voeren van de gesprekken met de kandidaten en het nemen van een besluit.

Lees meer

 

Ik zoek een Interim Professional

Ontdek de oplossing voor Interim Management met FunktieMediair!

Omdat we veel waarde hechten aan eerlijkheid en transparantie ziet die oplossing er anders uit. FunktieMediair biedt Interim Managers aan tegen een eenmalig vast tarief van € 7.500,– ex btw. Een tarief dat onafhankelijk is van het honorarium of de duur van de opdracht.

Jij maakt zelf, rechtstreeks een overeenkomst met de Interim Manager. Wij ondersteunen daarbij, en hebben geen enkel belang bij de hoogte van het honorarium of de lengte van de opdracht. Wel zo eerlijk, vinden we. En wil je de interimmer na verloop van tijd een vaste baan aanbieden? Geen bezwaar, dat bepalen jullie samen.

Binnen 2 werkdagen stellen we beschikbare kandidaten voor.

Lees meer

 

Ik zoek een baan

De mooiste banen als professional in een non-profitorganisatie!

De uitdagingen in de non-profit sector zijn groot én de rol van professionals in deze organisaties is cruciaal. FunktieMediair helpt non-profitorganisaties daarom bij het zoeken naar geschikte professionals. Misschien zijn we wel op zoek naar jou?

In onze zoektocht richten we ons specifiek op leidinggevenden variërend van teamleider tot lid van het MT en managers van de professionele staf. 

We gaan voor een perfect match en maken een gedegen analyse van de vacature. We kijken naar de functie, het team, de opdracht, de omgeving, de cultuur en andere relevante aspecten. Belangrijke informatie voor jou.

We willen je goed leren kennen om te achterhalen wat bij je past. Het gaat immers om jouw toekomst, die staat centraal. Als we je voor een functie voordragen bieden we je een online assessment aan. Het resultaat daarvan geeft een helder beeld van jouw persoonlijkheid en competenties, maar ook of de functie bij jou past.

Lees meer

 

Ik zoek een interim opdracht

Interim Managers van FunktieMediair maken het verschil! 

Ben je een ervaren Interim Manager en op zoek naar een uitdagende opdracht in een non-profitorganisatie? Dan is FunktieMediair jouw partner!

We hechten waarde aan eerlijkheid en transparantie. Daarom gaan we anders te werk. FunktieMediair brengt in het geval van een overeenkomst een eenmalig vast bemiddelingstarief bij de opdrachtgever in rekening. Een vast tarief dat onafhankelijk is van de hoogte van jouw honorarium of de duur van de opdracht.

We hebben daardoor geen belang bij de financiële afspraken of lengte van het contract. Dat vinden we eerlijker. Jij sluit rechtstreeks een overeenkomst met de opdrachtgever en wij ondersteunen je daarbij. En stel je voor dat je na verloop van tijd in vaste dienst wilt treden? Geen probleem, dat beslissen jullie samen.

Voor opdrachtgevers is snelheid en de juiste informatie essentieel. Daarom streven wij ernaar om jouw actuele gegevens binnen 2 werkdagen aan hen voor te leggen. Uiteraard hebben we daarbij jouw medewerking nodig. Door samen te werken, zorgen we voor succes!

Lees meer

 

Benieuwd naar de vacatures?

We hebben mooie openstaande vacatures die je kunt vinden via de onderstaande link.

Vacatures  
We zijn benieuwd of er voor jou wat bijzit!

 

 

Meer informatie

Neem voor meer informatie contact met ons op:

[email protected]
020 – 504 20 20

Al ruim 35 jaar verzorgt FunktieMediair succesvolle assessment-, development-, interim-, advies-, W&S- en interventietrajecten voor individuen, teams en organisaties in en rond de zorg.

 

Send this to a friend