Nieuw concept werving & selectie!
KLIK HIER!

De trend is positief

Het eerste halfjaar zit er op en we maken de stand op. De trend is positief! We hebben een groei gerealiseerd van 5,1% ten opzichte van 2018.

Verschuiving in dienstverlening

We zien een verschuiving in de dienstverlening. Assessment is nog steeds het grootste deel van de omzet. We zien een toename van executive assessments en online tooling. Een stijging zien we ook in developmentopdrachten. Dat is niet vreemd. Veel organisaties besteden meer aan het ontwikkelen van mensen om ze vast te houden en te professionaliseren.

Onze vernieuwende methodieken zoals learning centers, trainingscarrousels en games sluiten hier naadloos op aan. Daar krijgen we, niet voor niets, veel complimenten over. Interim-management groeit eveneens. Bij advies zien we inhoudelijk uitdagende opdrachten zoals de begeleiding van strategieontwikkeling, analyse van het besturingsmodel (zijn we wel toekomst ‘proof’?) en het ontwikkelen van programma’s op het terrein van leiderschap, talentmanagement, selectie- en assessmenttooling. Veranderende klantvragen en -behoeften vragen om aanpassen, leren, ontwikkelen en vernieuwen om echt toegevoegde waarde te bieden. Dat is wat ons drijft!

[email protected]

073 692 39 39

Send this to a friend