Nieuw concept werving & selectie!
KLIK HIER!

Duo Learning Center: ontwikkelen samen met je collega!

Is er behoefte aan het ontwikkelen van concrete vaardigheden? Wil je ervarend leren, concrete tips krijgen en die ook gelijk weer toe kunnen passen? Wil je in één dag echt stappen maken? Doe je dat bovenal graag samen met een collega, zodat je van elkaar kunt leren? Dan is het Duo Learning Center een goed antwoord!

Voor Reinaerde organiseerde Funktiemediair verschillende Duo Learning Centers.

Gedurende een dag werk je samen met je collega intensief en onder één op één begeleiding aan concrete leerpunten die door jullie zijn aangegeven. Met behulp van professionele rolspelers oefen je situaties waarin je met gedrag kunt experimenteren. Je krijgt feedback, tips en suggesties. Je analyseert je oefeningen aan de hand van IPad- opnames en feedback en krijgt direct de kans om jouw gedrag opnieuw toe te passen. Een kans die je in de dagelijkse praktijk nauwelijks krijgt. Daarnaast kijk je ook nog eens mee bij je collega, die een vergelijkbare of andere vraag heeft.

Met het Duo Learning Center heb je aan het einde van de dag niet alleen echt stappen gezet, het levert je ook nieuwe inzichten op. Na afloop ontvang je een persoonlijke rapportage, ondersteunende theorieën en modellen die gedurende de dag zijn gebruikt en natuurlijk je eigen IPad-opnames.

Duo Learning Center een intensieve training, met een hoog rendement!

Meer weten?

Al ruim 25 jaar verzorgt FunktieMediair succesvolle assessment-, development-, interim-, advies-, W&S- en interventie-trajecten voor individuen, teams en organisaties in en rond de zorg.

Nieuwsgierig? Bel 020 – 504 20 20of mail naar [email protected]

Send this to a friend