Nieuw concept werving & selectie!
KLIK HIER!

Efficiënte Werving & Selectie: voordelen FunktieMediair voor non-profit organisaties 

In de wereld van menselijk kapitaal en recruitment spelen diverse factoren een rol bij het succesvol plaatsen van de juiste kandidaten in openstaande functies. Voor non-profitorganisaties, met complexe uitdagingen als beperkte financiële middelen, minder competitieve salarissen en idealistische doelen, zijn wij de partner die inspeelt op de specifieke behoeften van deze sector.

We bieden een uitgebreide reeks diensten binnen de non-profit branche, waaronder assessment, ontwikkeling, organisatieadvies en Werving & Selectie. Wat ons onderscheidt van andere bureaus, is de focus op non-profitorganisaties en de voordelen die we daarbij bieden:

Maximaal tarief van € 9.999

Wat ons uniek maakt, is onze tariefstructuur. Waar andere bureaus kosten berekenen als een percentage van het jaarsalaris, houden wij het simpel met een vast tarief van € 9.999. Dat is aanzienlijk lager dan de gebruikelijke 22% tot 26%. En laten we eerlijk zijn, die besparingen kunnen van onschatbare waarde zijn voor non-profitorganisaties met een beperkt budget.

Meer inzicht in kandidaten

Onze dienstverlening gaat verder dan alleen het overhandigen van cv’s en gespreksverslagen. Bij elke voorgestelde kandidaat ontvangt de opdrachtgever ook een online assessment. Dit betekent dat we inzicht bieden in de kwalificaties en geschiktheid van elke kandidaat. Op deze manier vergroten we de kans op een perfecte match tussen de organisatie en de kandidaat.

Een slagingspercentage van 100%

Eén van onze andere kenmerken is het slagingspercentage van 100%. Dat betekent dat je als non-profitorganisatie op ons kunt rekenen voor het vervullen van je wervingsbehoeften, zonder verspilde tijd en middelen. En daar zijn we trots op!

Snelle invulling van vacatures

We begrijpen de dringende behoeften van non-profitorganisaties en vullen de meeste aanvragen slechts binnen één maand in.

Kortom, wij bieden een persoonlijke, betaalbare aanpak voor Werving & Selectie bij non-profitorganisaties. Met onze voordelige tarieven, diepgaande kandidaat beoordelingen en bewezen successen zijn we de ideale partner voor jouw organisatie. Mensen kennen: de essentie van ons vak. Laten we samenwerken!

Meer informatie

Neem voor meer informatie contact met ons op:

[email protected]
020 – 504 20 20

Al ruim 35 jaar verzorgt FunktieMediair succesvolle assessment-, development-, interim-, advies-, W&S- en interventietrajecten voor individuen, teams en organisaties in en rond de zorg.

Send this to a friend