Nieuw concept werving & selectie!
KLIK HIER!

Leiderschapsontwikkeling on the job, bewezen effectief!

Er is veel wetenschappelijk onderzoek gedaan naar het effect van leiderschapsontwikkeling on the job. Goed om op te merken dat onze aanpak van leiderschapsontwikkeling hier naadloos op aansluit. Een aantal conclusies uit recente onderzoeken zijn:

  • Kans op promotie: werknemers die aandacht geven aan leiderschapsontwikkeling op het werk, hebben meer kans om te worden gepromoveerd naar leidinggevende functies dan werknemers die dat niet deden.
  • Motivatie en betrokkenheid: werknemers die begeleiding bij hun leiderschapsontwikkeling in de praktijk ontvangen, hebben meer kans zich betrokken te voelen bij hun werk en meer kans om te blijven werken voor hun organisatie.
  • Vaardigheden en prestaties: programma’s gericht op de ontwikkeling van emotionele intelligentie en/of het ontwikkelen van vaardigheden met betrekking tot conflicthantering zijn effectief voor het verbeteren van leiderschapsvaardigheden en – prestaties van werknemers.

Leiderschapsontwikkeling on the job is een effectieve manier voor het verbeteren en ontwikkelen van de leiderschapsvaardigheden en -prestaties van werknemers. Door de groei van toekomstige leiders te stimuleren en werknemers de kans te geven om zichzelf te ontwikkelen, kunnen organisaties tegelijkertijd de prestaties van hun organisaties verbeteren.

Verschillende manieren van leiderschapsontwikkeling on the job zijn:

  • Training: specifieke leiderschapstraining, in de vorm van cursussen, workshops of seminars, stelt werknemers in staat om gericht te werken aan het verbeteren van hun leiderschapskwaliteiten.
  • Coaching: begeleiding door coaches stelt werknemers in staat om zowel sterke als zwakke punten te identificeren en te ontwikkelen, wat tevens hun leiderschapsvaardigheden bevordert.
  • Mentorschap: door samen te werken met ervaren leiders, krijgen werknemers de mogelijkheid om waardevolle inzichten te verwerven en hun eigen leiderschapsvaardigheden te ontwikkelen.

In onze leiderschapsprogramma’s behalen we het meeste rendement door de verbinding te maken tussen persoonlijk leiderschap en de ambitie van de organisatie. Effectief voor zowel de werknemer als de organisatie! Hierbij maken we gebruik van training, coaching en mentorschap. Benieuwd hoe dit werkt? Neem contact op!

Meer informatie

Neem voor meer informatie contact met ons op:
[email protected]
020 – 504 20 20

Al meer dan 35 jaar voert FunktieMediair succesvol opdrachten uit voor organisaties, teams en individuen in de non profit. We maken mensen en organisatie nóg beter!

Send this to a friend