Nieuw concept werving & selectie!
KLIK HIER!

Nieuw bij FunktieMediair?

Het einde van het jaar is het moment om terug te kijken. De halfjaarcijfers lieten een mooie groei in de omzet zien van ruim 5%. Daarna brak een prachtige zomer aan, die traditioneel minder druk is en dit jaar langer duurde. Ook begin september behield een zomers karakter. De laatste drie maanden van het jaar hebben we het aantal opdrachten sterk zien oplopen en komen we uit op een groei van bijna 5%. 

We blijven in beweging en passen ons aan. We zien een verschuiving in de vraag naar onze dienstverlening. Op het terrein van (online) assessments blijven we een belangrijke partij. Maar het aantal uitdagende en vernieuwende advies-, development-, en interim opdrachten neemt toe. Nieuwe consultants en medewerkers hebben zich aan ons verbonden om antwoord te geven op deze veranderende vraag.

We zien ook een groei in het aantal klanten dat op doorverwijzing van klanten naar FunktieMediair komt of na jaren weer terug keren. Daar zijn we trots op! Niet voor niets staan onze klanten prominent op onze website. Benieuwd naar de nieuwe klanten van 2019?

LUMCrav-GGNetcarantezorgloont

 

Send this to a friend