Nieuw concept werving & selectie!
KLIK HIER!

Vlotte invulling van interim kwaliteitsmedewerker via FunktieMediair

Op een typische vrijdagochtend ontvingen wij van onze klant, een toonaangevende speler in de zorgsector, een onverwachte aanvraag voor een interim kwaliteitsmedewerker. Met het oog op het handhaven van hoogwaardige zorgstandaarden, was er behoefte aan een gekwalificeerde professional om tijdelijk het team te versterken. Een onmisbare rol waarbij snel handelen essentieel was om de continuïteit van kwaliteit te waarborgen!

In plaats van te worden overweldigd door de verrassende situatie, besloot deze klant direct contact met ons op te nemen, hun vertrouwde partner in de zorg. Het was niet de eerste keer dat ze konden rekenen op onze snelle en efficiënte diensten.

Een paar dagen na de initiële aanvraag, werden de eerste kandidaten al voorgesteld. We hadden in een kort tijdsbestek niet alleen geschikte kandidaten geïdentificeerd, maar ook de kennismakingsgesprekken ingepland om de perfecte match te verzekeren. Dit stelde de klant in staat om direct te reageren op de urgente behoefte aan een kwaliteitsmedewerker. De voorgestelde kandidaten waren niet alleen gekwalificeerd, maar ook zorgvuldig geselecteerd om naadloos te integreren in het team en de specifieke eisen van de rol te vervullen. De interim kwaliteitsmedewerker die we leverden, bleek een waardevolle, tijdelijke oplossing en aanwinst te zijn. Onze doortastende aanpak heeft bijgedragen aan het behoud van de hoogste kwaliteitsnormen binnen de organisatie.

Daarnaast zorgden onze transparante communicatie en proactieve benadering voor een prettige samenwerking. We zijn niet alleen een betrouwbare partner voor werving en selectie, maar ook voor interim rollen in de zorg. Dit bevestigt opnieuw de toegevoegde waarde van het partnerschap.

Deze klantervaring illustreert niet alleen de effectiviteit van FunktieMediair bij het snel invullen van onmisbare posities, maar ook de betrouwbaarheid en expertise als partner voor zowel werving en selectie als interim-oplossingen in de zorg.

Meer informatie

Neem voor meer informatie contact met ons op:
[email protected]
020 – 504 20 20

Al ruim 35 jaar verzorgt FunktieMediair succesvolle assessment-, development-, interim-, advies-, W&S- en interventietrajecten voor individuen, teams en organisaties in en rond de zorg.

Send this to a friend