We helpen u graag verder!
020 - 504 20 20[email protected]

Op weg naar meer succes!

FunktieMediair is een succesvol adviesbureau met een zeer positief imago in de zorg. In 2016 is FunktieMediair door Kenhardt. Kenhardt richt zich op profit organisaties. We vertegenwoordigen op dit moment twee sterke brands.

Om de beide bedrijven te laten groeien zijn we op zoek naar ondernemende potentiële vennoten die, via een succesvol partner-traject, zich als aandeelhouder inkopen in de holding van de beide bedrijven. In 2018 is een fiscaal juridische structuur opgezet die toetreding mogelijk maakt. We streven naar zeven partners die, met een gelijk aantal aandelen, samen succes creëren.

De toekomstige partners hebben het potentieel om de business significant te laten groeien!

We beschikken over een flexibele en servicegerichte back office in Vught van waaruit wordt samengewerkt met de senior consultants die als associates aan ons zijn verbonden. Wij werken voor meer dan 150 prachtige opdrachtgevers bij Kenhardt en FunktieMediair, zowel in profit als not for profit, met uitzicht op verbreding en verdieping van klanten en dienstverlening. Een prettige en professionele samenwerking met oog voor kwaliteit is voor ons vanzelfsprekend.

Spreekt het perspectief u aan en beschikt u over het gevraagde potentieel neem dan contact op.

 

Voor meer informatie:

Patrick van Loon
073 – 692 39 39
06 – 54 29 03 14

[email protected]

Send this to a friend