Nieuw concept werving & selectie!
KLIK HIER!

We groeien en daarom zoeken we een senior accountmanager ter versterking. Ben je een ervaren adviseur en word je gedreven om Mensen & Organisaties nóg beter te maken? Krijg je energie van accountmanagement, acquisitie, het uitvoeren van projecten en ontwikkelen van new business? Ga je voor samenwerking en kwaliteit? Lees dan snel verder.

Wie ben jij? 

Je bent een ervaren consultant op het gebied van leiderschap & organisatieontwikkeling, training & coaching of (online) assessment en hebt een duidelijke visie hierover. Je legt gemakkelijk contact en je bent een ervaren gesprekspartner voor HR, management en C-level. Je hebt de ervaring, flexibiliteit en drive om met enthousiasme en veel plezier opdrachten te verwerven, accounts te beheren en uitdagende projecten vorm te geven. Wil je invloed uitoefenen, snel doorgroeien naar een rol als volwaardig MT-lid of zelfs aandeelhouder worden? Neem dan zeker contact op. We kijken namelijk naar jou uit!  

Wie zijn wij? 

Ons doel is om Mensen & Organisaties in een veranderende wereld nóg beter te maken. Daar werken Kenhardt & FunktieMediair nauw voor samen. Kenhardt richt zich op de Profitsector en FunktieMediair op de Non-Profit sector. We hebben een prachtige portfolio van aansprekende klanten waar we trots op zijn. Klanten met veel potentieel die we nóg beter kunnen maken!   

We hebben bij klanten een sterk imago opgebouwd van kwaliteit en betrokkenheid op het terrein van Leiderschap & Organisatieadvies, Assessment, Development, Werving & Selectie en Interim-Management. Voor velen werken we al jaren en zijn we ‘de partner’. Soms de ‘trusted advisor’. Wij zijn sterk klant- en resultaatgericht, altijd op zoek naar vernieuwing en verbetering van de kwaliteit om klanten nóg beter te bedienen. Daar staan we voor!  

Kenhardt & FunktieMediair bestaat uit een kernteam van 12 professionals en een grote flexibele ‘schil’ van ruim 50 senior consultants/associates. Daardoor kunnen we snel schakelen en hebben we op bijna alle klantvragen een kwalitatief antwoord. En als dat niet is, verwijzen we natuurlijk door. De klant staat immers centraal.  

De cultuur is persoonlijk, informeel en resultaat gericht. Onze kernwaarden zijn klantgericht, kwaliteit, toegevoegde waarde en partnership. Die zitten diepgeworteld in onze organisatie. Iedereen werkt vanuit huis of op flexlocaties. Ons mooie en sfeervolle kantoor in Vught is een ‘ontmoetingsplaats’. Je kunt daar vergaderen, brainstormen, klanten ontmoeten, koffiedrinken, tafeltennissen, koken, borrelen en een feestje vieren. Een heerlijke plek.  

Wij zijn gewend om als team de schouders eronder te zetten en met veel plezier opdrachten voor klanten succesvol te realiseren. Dat geeft ons energie. Jou ook?   

Wat bieden we je? 

 • Professionele én persoonlijke samenwerking in een organisatie die al meer dan 25 jaar ‘staat’;  
 • Zelfstandige rol als senior accountmanager die klanten acquireert, beheert en projecten uitvoert;  
 • Bedrijf met groeiambitie: imago, klanten, omzet, marge, innovatie, team, persoonlijk; 
 • Organisatie die continue in beweging is, nieuwe oplossingen bedenkt, vanuit klantvraag en innovatie;  
 • Mooie, diverse opdrachten voor toonaangevende nationale en internationale opdrachtgevers;  
 • Informeel, flexibel, professioneel en resultaatgericht team;  
 • Servicegerichte backoffice die jou succesvol maakt;  
 • Klanten die aan jou worden overgedragen zodat je een vliegende start maakt;  
 • Perspectief om onderdeel van directie en/of partner/aandeelhouder te worden;  
 • Juridische samenwerking die past bij jou: arbeidsovereenkomst, managementovereenkomst, ZZP constructie, enz.  

Wat verwachten we van jou 

 • Je analyseert de huidige organisatiestructuur en bedrijfsprocessen om knelpunten en kansen voor verbetering te identificeren;  
 • Je ontwikkelt strategieën en plannen om de organisatorische efficiëntie en effectiviteit te vergroten;  
 • Je identificeert nieuwe zakelijke kansen en markttrends die van invloed kunnen zijn op de organisatieontwikkeling; 
 • Je werkt nauw samen met interne belanghebbenden, zoals het managementteam om de strategische doelen van de organisatie te begrijpen en te ondersteunen; 
 • Je leidt en begeleidt projectteams bij de implementatie van organisatieontwikkelingsinitiatieven; 
 • Je hebt een bewezen trackrecord op het gebied van business development; 
 • Je evalueert de resultaten van organisatieontwikkelingsinitiatieven en doet aanbevelingen voor verdere verbetering; 
 • Je blijft op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en best practices op het gebied van organisatieontwikkeling en deelt deze kennis met het team. 

 

OK, leuk, en nu? 

Ben je geïnteresseerd? We maken graag kennis! Neem contact op met Kees Heerschap (Manager Recruitment), via het telnr: 06-504 204 73 of mail [email protected]. Wil je meer informatie dan kun je ook contact opnemen met Patrick van Loon (Co founder, CEO) op het telnr: 06-54 290 314of mail [email protected]  

 

Wil je meer informatie over Kenhardt & FunktieMediair?  
Bekijk dan onze websites www.kenhardt.nl en www.funktiemediair.nl.  

We kijken uit naar jouw reactie!